رضا باکری اظهار کرد: امسال سه میلیون و 650 هزار تن شیر دریافتی کارخانههای لبنی بوده که نسبت به سال گذشته 972 هزار تن کاهش داشته است.
وی با اشاره به اینکه 75 درصد از کل ظرفیت صنعت لبنی توسط کارخانههای بزرگ عضو این انجمن تولید میشود، گفت: 40 درصد از شیر خام ورودی به صنایع به شیر پاستوریزه و استریل تبدیل شده است. 26 درصد شیر خام نیز به پنیر، 12 درصد به ماست، 9 درصد به دوغ تبدیل شده است.
باکری افزود: دو درصد از شیر خام ورودی به صنایع لبنی به بستنی، دو درصد به خامه، 5.5 درصد به شیر خشک و 3.5 درصد به کشک تبدیل شده است.
دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی میزان مصرف شیر و محصولات لبنی را 85 کیلوگرم عنوان و اظهار کرد: امسال میزان تولید محصولات لبنی به دلیل کاهش 972 هزار تنی ورود شیر خام به صنایع لبنی نسبت به سال گذشته کمتر بوده است.
وی با اشاره به اینکه 75 درصد از کل ظرفیت صنعت لبنی توسط کارخانههای بزرگ عضو این انجمن تولید میشود، گفت: 40 درصد از شیر خام ورودی به صنایع به شیر پاستوریزه و استریل تبدیل شده است. 26 درصد شیر خام نیز به پنیر، 12 درصد به ماست، 9 درصد به دوغ تبدیل شده است.
باکری افزود: دو درصد از شیر خام ورودی به صنایع لبنی به بستنی، دو درصد به خامه، 5.5 درصد به شیر خشک و 3.5 درصد به کشک تبدیل شده است.
دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی میزان مصرف شیر و محصولات لبنی را 85 کیلوگرم عنوان و اظهار کرد: امسال میزان تولید محصولات لبنی به دلیل کاهش 972 هزار تنی ورود شیر خام به صنایع لبنی نسبت به سال گذشته کمتر بوده است.