وزارت کشاورزی آمریکا به همراه سازمان بازرسی سلامت مواد غذایی طرحی را برای به روز کردن سیستم نظارتی به دفتر برنامه و بودجه و دفتر تنظیم اطلاعات و مقررات ارسال کردند که به زودی در وب سایت سازمان برنامه و بودجه قرار خواهد کرفت .
رییس NCC گفت : از قدم بعدی وزارت کشاورزی آمریکا در رابطه با بروز کردن سیستم های نظارتی حمایت میکنیم . سیستم نظارتی مرغداری ها در راستای تلاش برای کاهش بیماری های ناشی از مواد غذایی باید به روز شده و مبتنی بر مدل علمی تری بنا شود و در صورتی که این روش به طور کامل اجرا شود، اشتغال زایی نیز ایجاد خواهد شد . با بررسی قانون نهایی پس از اجرای یک برنامه آزمایشی 15 ساله ، دفتر اجرا تنظیمات و مقررات را ملزم به انجام سریع این برنامه خواهد کرد .
تحقیقات سازمان بازرسی و نظارت بر روی محصولات گوشتی نشانگر این است که عرضه داخلی محصولات دام و طیور ایمن ، بی خطر و به درستی بسته بندی شده است . طبق ازریابی های انجام شده ، سازمان برنامه و بودجه تخمین زده است که در صورت اجرای این سیستم از بروز 5200 بیماری های ناشی از مواد غذایی در سال جلوگیری می کند .
انجمن مرغداری ملی وب سایت جدیدی طراحی کرده تا این امکان برای مشتریان فراهم شود که از هر دو روش کنترل سنتی و مدرن درک بهتری بدست آورند . این وب سایت شامل : ارائه تصاویر ویدئویی از خط فرآوری مرغ ، تقدیر نامه های بخش سلامت مواد غذایی ، دامپزشکی و کارشناسان بخش کشتارگاه ها ، رویدادهای زمانی و ارائه اطلاعات به صورت نمودار است .
این اتحادیه بسیاری از تصورات غلط در مورد کنترل سیستم فرآوری مرغ را تغییر داده است . این وب سایت به عنوان یک ابزار آموزشی نیز کارایی دارد .
در تغییرات جدید کارگران آموزش دیدهء این کارخانجات بررسی و نظارت بر روی مرغ های ذبح شده را به عهده می گیرند ولی این کنترل شامل تست سلامت مواد غذایی نمی شود ، این کار به آزاد شدن وقت بازرسان این سازمان و آنها بر روی ایمنی مواد غذایی ، آزمون های میکروبیولوژی برای پاتوژن ها نظیر سالمونلا ، استانداردهای بهداشتی و کنترل ضد میکروبی در مرغداری ها تمرکز می کنند . این روش در ابتدا بر روی 20 مرغداری در طول 15 سال گذشته انجام شده و نتایج ان در بهبود ایمنی مواد غذایی و حفاظت کارگران اثبات شده است . این روش جدید برای دیگر کشتارگاه ها نیز به صورت داوطلبانه قابل اجراست .