سرمدی افزود: این واحد برای نخستین بار در استان 60 هزار قطعه مرغ بدون آنتی بیوتیک تحت نظارت شبکه دامپزشکی با بررسی های خاص و بدون استفاده از هیچ گونه دارو تولید کرد.
وی با اشاره به اینکه طرح تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در دیگر واحدهای مرغداری این شهرستان نیز اجرا می شود گفت : هم اکنون در دومین واحد مرغداری این شهرستان عملیات تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک آغاز شده است.
وی افزود : بهبود کیفیت فرآورده های خام دامی و تولید غذای سالم در راستای تأمین امنیت غذایی یکی از اهداف دامپزشکی است که طرح تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک نیز در راستای تحقق این امر اجرا می شود.
سرمدی گفت : استفاده نکردن از هیچ گونه داروی آنتی بیوتیک، رعایت موارد بهداشتی و استانداردهای جهانی در دوره پرورش مرغ، حضور مداوم ناظران فنی و دامپزشکان در محل تولید و مزرعه پرورش از ابتدا تا زمان کشتار و نمونه برداری در چند نوبت با استفاده از روش های پیشرفته آزمایشی از مهمترین ویژگی های تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک است.
وی افزود : مرغهای تولیدی بدون آنتیبیوتیک در بستهبندیهای جدید و با قیمتی متفاوت از مرغهای معمولی در بازار عرضه خواهد شد.
وی میزان تولید مرغهای بدون آنتیبیوتیک این شهرستان در این دو واحد را 90 هزار قطعه عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه طرح تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در دیگر واحدهای مرغداری این شهرستان نیز اجرا می شود گفت : هم اکنون در دومین واحد مرغداری این شهرستان عملیات تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک آغاز شده است.
وی افزود : بهبود کیفیت فرآورده های خام دامی و تولید غذای سالم در راستای تأمین امنیت غذایی یکی از اهداف دامپزشکی است که طرح تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک نیز در راستای تحقق این امر اجرا می شود.
سرمدی گفت : استفاده نکردن از هیچ گونه داروی آنتی بیوتیک، رعایت موارد بهداشتی و استانداردهای جهانی در دوره پرورش مرغ، حضور مداوم ناظران فنی و دامپزشکان در محل تولید و مزرعه پرورش از ابتدا تا زمان کشتار و نمونه برداری در چند نوبت با استفاده از روش های پیشرفته آزمایشی از مهمترین ویژگی های تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک است.
وی افزود : مرغهای تولیدی بدون آنتیبیوتیک در بستهبندیهای جدید و با قیمتی متفاوت از مرغهای معمولی در بازار عرضه خواهد شد.
وی میزان تولید مرغهای بدون آنتیبیوتیک این شهرستان در این دو واحد را 90 هزار قطعه عنوان کرد.