۸۲۲ واحد مرغداری در کرمانشاه فعال است

۸۲۲ واحد مرغداری در کرمانشاه فعال است
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: در استان کرمانشاه ۵۱۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۲۸۸ واحد مرغداری گوشتی سنتی و ۲۴ واحد مرغ تخم‌گذار صنعتی فعالیت دارند.
شهرام قنبری اظهار کرد: میزان تولید گوشت مرغ در مرغداری‌های صنعتی استان 53 هزار تن و در مرغداری‌های سنتی 6 هزار تن است.
قنبری گفت: علاوه‌بر 822 واحد در کرمانشاه چهار واحد پرورش شترمرغ، 10 واحد پرورش بوقلمون، سه واحد پرورش مرغ زینتی و یک واحد پرورش کبک فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین واحدهای مرغداری گوشتی در شهرستان‌های روانسر، سنقر، کنگاور و کرمانشاه فعالیت دارند افزود: در مجموع هشت درصد از مرغداری‌های گوشتی و 50  درصد از مرغداری‌های صنعتی تخمگذار استان غیرفعال هستند که در حال برنامه‌ریزی برای فعالیت واحدهای راکد هستیم.
قنبری خاطرنشان کرد: بیشترین واحدهای مرغ تخمگذار در شهرستان‌های کرمانشاه، جوانرود، صحنه و سرپل‌ذهاب فعالیت دارند و روزانه 16 تن تخم‌مرغ در استان تولید می‌شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی درباره نوسان قیمت مرغ  گفت: نوسان قیمت مرغ به عوامل متعددی بستگی دارد که از آن جمله می‌توان به میزان عرضه و تقاضا، نوسان قیمت نهاده‌های پرمصرف مانند ذرت، کنجاله سویا، دخالت کردن افراد دولتی در قیمت‌ها، افزایش قیمت جوجه‌ یک روزه و در برخی مواقع افزایش جوجه‌ریزی اشاره کرد.
وی نوسان شدید قیمت نهاده‌های پرمصرف شامل ذرت، کنجاله سویا و جوجه‌ یک روزه، نبود قیمت ثابت برای فروش گوشت مرغ، وجود واسطه‌ها و دلال‌های فراوان، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، پائین بودن کیفیت مواد غذایی، نبود خط کشتاری برای صادرات گوشت مرغ، وزن بالای کشتار در مرغ گوشتی و نگهداری مرغ بیش از 45 روز را از عمده مشکلات صنعت مرغداری استان بیان کرد.

 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com