مرغداران امروز تنها هستند

مرغداران امروز تنها هستند
علی حسینی: وزیر جهادکشاورزی، کارمندی که قسم خورد تا خادم کشاورزان و مرغداران باشد، کارمند دولتی که پاسخ گویی را افتخار و شعار خود می داند، وزیری که رئیس اش بارها اعلام کرده، افتخار می کند که نوکر مردم است، وزیری که مدیرش را رجایی دیگر صدا می کنند و در نهایت وزیری که معاونش در جهت حمایت از وارد کنندگان گوشت مرغ و جلوگیری از ضرر و زیان آنها، دستور ترخیص گوشت مرغ وارداتی را می دهد، در پاسخ به خبرنگاران تنها یک جمله ساده را می گوید:
" گوشت مرغ را از2 ماه پیش ممنوع اعلام کردیم و از سویی برای صادرات آن نیز جایزه تعیین کرده ایم"  آیا پاسخ ایشان تمام شبه ها و سئوال های شما را برطرف کرد؟
در پنجمن و ششمین ماه سال 1390 معاونین و مدیرکل های این وزیر اعلام کردند که از ابتدای سال تا کنون مجوز واردات صادر نکرده اند، اما ایشان می گویند از 2 ماه پیش واردات ممنوع شده است.
معاونین ایشون می گویند از ابتدای سال واردات نداشته ایم . در این طرف هم در ماه نهم سال 90 هستیم، این گوشت مرغی که مجوز ترخیص آن صادر شده، گوشت مرغ چند ماهه می باشد؟ 7 ماهه؟ 9 ماهه؟ یکساله؟
مدیرشرکت پشتیبانی اعلام کرده که سردخانه های ذخیره گوشت مرغ تکمیل ظرفیت شده اند، از طرفی اجازه ترخیص گوشت مرغ به شرط تعهدات کتبی برای توزیع و طی نمودن موارد بهداشتی صادر شده است. این گوشت مرغ یخ زده در کجا نگهداری می شود؟
در حالی که هر روز مرغداران ندای یاری خواستن سر می دهند، شخصی صدای آنها را نمی شنود، چطور صدای تعدادی از وارد کنندگان و فریاد ضرر آنها به گوش متولیان قسمت خورده حامی تولیدکننده می رسد؟
در سال جاری بارها و بارها مقام معظم رهبری، تاکید شدید به حمایت از تولید کننده گان نمودند، یاران دولتی و اجرایی و اصحاب ایشان که بارها توسط تلویزیون در صف اول نماز جمعه و در پای منبر ایشان در رسانه ها تصویر برداری شدند، چرا دستور به امری می دهند که حمایت مطلق از وارد کننده و شکستن امید هر تولیدکننده است ؟
بر فرض مرغداران اوضاع خوبی دارند؟ بر فرض همه مرغداران به گزاف از حال پریشان خود می گویند، بر فرض همه دروغ می گویند و شما راست، آیا خودروسازان اوضاع مالی خوبی ندارند؟ آیا حال آنها به پریشانی حال مرغداران است؟ اما چرا وزیر آنها، مانند کوهی از آنها دفاع می کند؟
سازمان حمایت از مصرف کننده را دیده بودیم، سازمان حمایت از تولیدکننده را شنیده بودیم؟ آیا مگر وزارت جهادکشاوزی سازمان حمایت از وارد کننده می باشد که در راستای منفعت آنها قلم در دست می گیرد و سیاه نامه مجوز ترخیص گوشت مرغ را صادر می کند؟ مسیر دادخواهی واردکنندگان کدام مسیر است که هنوز و بعد از 20 سال مرغداران داخلی نتوانسته اند مسیر آن را پیدا کنند؟
کافی بود می گذاشتید این محموله با تمام عظمتش در گمرک بگندد، دیگر کسی جرات واردات نمی داشت.
این راه، این امضا، این نامه، این مجوز و همه و همه قسمتی از تاریخ مدیریت و وزارت جناب آقای خلیلیان شد. تاریخی که محال است فراموش شود. مرغداران امروز تنها هستند.
 
نظرات شما
  •  

    محمدی گفت : ۹۰/۰۹/۲۰

    پیشنهاد می شود طوماری به امضای اتحادیه استان ها به همراه آن با معاون اول ریس جمهور که متولی این کار است دیداری داشته باشند یا این که به نشانه اعتراض تشکل ها با وزیر یا نمایندگان کمیسیون کشاورزی جلسه ای منعقد نمایند

    پاسخ...
  •  

    اسلامی گفت : ۹۰/۰۹/۲۰

    این عمل وزارت کشاورزی عین مخالفت با فرمایشات مقام معظم رهبری بر قطع واردات و کمک به کشور های بیگانه و بیکار شدن کارگران داخلی می باشد .

    پاسخ...
  •  

    یکی از طرفداران آقای حسینی گفت : ۹۰/۰۹/۲۰

    حسینی جان دستت درد نکنه - وقتی می نویسی جیگر آدم سر حال میاد - انگار میدونی باید به کدوم نقطه بزنی - آفرین - هزار آفرین

    پاسخ...
  •  

    تاجرفر گفت : ۹۰/۰۹/۲۰

    سلام - مرحبا به آقای حسینی - واقعا مرحبا
    بسیار به جا - منطقی - زیبا و ساده و نافذ نوشته اید

    پاسخ...
  •  

    اسد گفت : ۹۰/۰۹/۲۰

    حسینی عزیز سلام ، خیلی نوکرتم . ولی شاید این را نمیدانی که وزیر در جایگاه صدارت فقط (؟) است که هر چند سال یکبار عوض میشود . معاونین و مدیرکلها هم که جاخشک کرده اند و حالا حالاها از صدارت جایگاهشان پائین نمی آیند . وزیر هم چون میداند چند وقت دیگر عوض میشود برای همین دلیلی نمی بیند که زیر دستانشان را تغییر دهد .
    من و شما و مرغداران هم ول معطلیم .
    با این احوال خیلی آقائی

    پاسخ...
  •  

    ضرغامی مرغدار گفت : ۹۰/۰۹/۲۰

    ضمن تشکر ازشما اقای حسینی.اگر مرغداران تنها بودند خوب بود ولی امروز اقازاده ها همچون (؟)بر جان مرغدار بیچاره چسبیده اند و با واردات بی جا و .........از خون این قشر زحمت کش استفاده میکنند

    پاسخ...
  •  

    احمد پور گفت : ۹۰/۰۹/۲۰

    کو حتا یک گوش شنوا یا یک چشم بینا ؟
    میگن کسی که خوابیده و خوابش خیلی خیلی سنگینه رو میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده.....هرگز .

    (I.T.P - این نظر در ماهنامه آذر ماه 1390 موسسه I.T.P چاپ گردید )

    پاسخ...
  •  

    حسن خان احمدی گفت : ۹۰/۰۹/۲۱

    تا نتوانید از پایین فشار بیاورید امکان چانه زنی در با لا بوجود نخواهد امد واردات با چانه زنی تنها قطع نمیشود

    پاسخ...
  •  

    مسعود ترابی گفت : ۹۰/۰۹/۲۱

    با سلام
    من فقط یک سوال دارم تکرار اشتباه را چند بار باید تجربه کنیم ایا بستن مرزها برای مصرف کنندگان وتولیدگنندگان مفید است ؟ اگر مفید است پس چرا صنعت خودروسازی بجای پیشرفت روز افزون درتولیدات هنوز نتوانسته خود را به استناندارد ایران برساند ایا از حود سوال کرده اید سهم مصرف کننده از این تولیدات بی کیفیت کجا ست تولیدکنندگان محترم طیور فقط از زیان خودشان صحبت میکنند ولی از قیمت کیفیت محصولاتشان صحبتی نمیکنند .

    پاسخ...
  •  

    اسلطانی گفت : ۹۰/۰۹/۲۱

    عزیز من برادر من خون خودتو کثیف نکن ا(؟)!فقط یه سوال دارم اینکه چرا برا واردات ماشین تعرفه بسیار بالا میگیرن ولی برا چیزایی که خودشون سود میبرن تعرفه پایین ؟قربون برم خدارو یک بام و دو هوا رو

    پاسخ...
  •  

    - گفت : ۹۰/۰۹/۲۱

    هفت شهرعشق راعطار گشت و ما هنوزاندرخم يك كوچه ايم/

    پاسخ...
  •  

    احمد گفت : ۹۰/۰۹/۲۱

    انشالله بیانات رهبری از یک طرف و فشارهای مردمی از یک سو باعث بشه واردات مرغ تعطیل بشه. اما توجه داشته باشید همه تقصیر را گردن دولت نیندازیم. دولت تحت فشارهایی هست که به این سرعت نمیتونه واردات رو قطع کنه. اگر در یک سمت بالای اجرایی باشید متوجه منظورم میشوید. بنده بسیار امیدوارم درآینده نزدیک دولت به این فشار ها غالب بشه و واردات مرغ قطع بشه. ما کشور ایران با تمام اینکه جمعیتمون بسیار کتر از آمریکا و برزیل و.. هست و همچنین زیاد صنعتی نیستیم و الان در رتبه 6 جهانی هستیم نباید واردات داشته باشیم که هیچ بلکه باید یکی از صادر کننده های بزرگ هم باشیم.

    انشالله روزی رو ببینیم که به دستورات رهبری به طور کامل عمل بشه از جمله همین دستور اخیر ایشون مبنی بر قطع هر نوع وارداتی که تولید کنندگان داخل توانایی تولید اون رو دارند.

    (I.T.P: این نظر در ماهنامه آذر ماه I.T.P چاپ شد)

    پاسخ...
  •  

    farzad گفت : ۹۰/۰۹/۲۱

    مرسی - کاشکی تمام دولت مردان این گونه بودند.

    پاسخ...
  •  

    احمد پور گفت : ۹۰/۰۹/۲۲

    آقای مسعود ترابی واردات خودرو جلوش گرفته نشده برادر من . تعرفه 100 درصدی بستن بهش . مگه فکر کردین توی کشورهای دیگه از تولیدشون حمایت نمی کنن ؟ واردات خودرو باید انجام بشه با تعرفه بالا ولی خودرو تولید داخل که باید به قیمت خودش فروخته بشه . نه که پراید قراضه 20 سال پیش کره که از کارگاه ( دقت کنید ننوشتم کارخونه ) میاد بیرون یا گیربکسش خرابه یا دیفرانسیلش یا جهبه دنده یا جهبه فرمون یا همش با هم رو که تو افغانستان و عراق هم 3 تومن نمیخرنش ما بخریم 10 میلیون .

    باشه مرغ رو هم وارد کنند ایرادی نداره ولی شما اگر فک و فامیلت هم حتی مرغدار بودند می دونستی که مرغ ایران یکی از با کیفیت ترین مرغهای دنیاست به دلیل مصرف سالم ترین غذاها ( ذرت سویا روغن و گاهی هم گندم ) و اینکه وظیفه دولته و حق تولید کننده بر گردن دولت که سود تولید کننده رو تضمین کنه . مگه تولید کننده پولش رو از سر راه اورده که 400 میلیون ملک با 150 میلیون هزینه دوره رو بده بعد هم 10 تومن ضرر کنه ؟ بی خود کرد که مجوز صادر کرد وقتی نمیتونه حمایت کنه و به (؟) و بعد از این همه مجوز صادر کردن وارد هم می کنند . می خوان وارد کنند باشه اشکالی نداره ولی یا مرغ وارداتی رو 500 بالای مرغ داخلی بدن یا به مرغ داخلی 500 سوبسید بدن . هم خدا هم خرما که نمیشه ( البته تو مملکت ما که میشه به راحتی هم خدا هم خرما هم خرمالو )

    پاسخ...
  •  

    احمد پور گفت : ۹۰/۰۹/۲۲

    البته ما که متوجه نشدیم آقای farzad فرمودند کاش تمام دولتمردان ما چجوری بودند . می گفتند مجوز ندادیم بعدا دست خطشون در بیاد معلوم بشه دادن بعد تکذیب کنند باز ؟ خوب بیشترشون همینجورین خیالتون راحت .

    پاسخ...
  •  

    مسعود ترابی گفت : ۹۰/۰۹/۲۲

    باسلام
    خدمت دوست عزیز اقای احمد پور بنده پنجاه ساله هستم در سالهای اول انقلاب رسم شده بود هرکس کارو تولیدی انجام میداد توجیه اقتصادی ان صرفه جوی ارزی بود مثال میزنم دریکی ازنمایشگاه های صنعتی که وزیر صنایع وقت از ان بازدید میکرد ازتولید کننده ای که توانسته بود جک های صنعتی را برای اولین بار در ایران تولید کند سوال کرد برای توسعه دادن به این صنعت از دولت چه کمکی انتظار دارید تولید کننده سریعا پاسخ داد کمکی که دولت میتواند بما کنند ورود این جک ها رابه کشور ممنوع کند وزیر کمی فکر کرد وگفت من فکر میکردم شما ازمن درخواست ورود ماشین الات مدرن را برای توسعه ساخت میکنید نه ممنوعیت ورود این نوع جک ها را تولید کننده پاسخ داد ما برای کشور صرفه جویی ارزی داریم وشما مکلف هستید پشتیبانی کنید . اقای احمد پور تولید در تمام دنیا سخت است وزمانی که واحدی اعلام میکنند که صنعتی شده به اجبارمی بایست بامدیریت خود ان واحد صنعتی را اداره نماید سرانه گوشت مرغ در ایران 20 کیلوکرم است چرا شما که تولیدکننده گوشت مرغ هستید راهکاری را ارائه نمید هید که این سرانه 30کیلوگرم یابیشتر شود تا تولیدتان را بیشتر کنید وبیشتر سود حاصل نمایید واین فرمایش شما درمورد کیفیت بنده وشما ودیگران مصرف کننده مواد غذای هستیم وحق داریم درمقابل پولی که پرداخت میکنیم جنس خوب دریافت کنیم درمورد مرغ مثال نمیزنم که شما را ناراحت کنم
    منچند روز پیش چند کیلو سیب زمینی خریدم بهکیلوی 800 تومان
    وقتی رسیدم منزل متوجه شدم پول برای خرید گل مزرعه وسیب زمینی سبز وبیل خورده داده ام واز همه بدترحمل ان به طبقه هفتم ومجددا پایین اوردن ان برای سطل ذباله . یک مرغ 8000 تومانی چقدر باید اب وچربی داشته باشد . ضمنا درمورد خودرو بنده زمانهای قبل که ورود خودرو ممنوع بود عرض کرده بودم. متشکرم

    پاسخ...
  •  

    سلیمی گفت : ۹۰/۰۹/۲۲

    دوستان عزیز هر مشکلی یه راه حل داره حالا که ما دلباخته تولید شدیم و کسی نیست که فریاد رس باشه می توانیم با اتحاد و کمک همدیگر مشکلات را خودمان حل کنیم چرا که یک تولید کننده باید استقلال داشته باشه ما نمی تونیم سربار دولت و ملت باشیم بلکه باید در حل مشکلات خود کفا باشیم و ما می توانیم همانگونه که ریسک های تولید را پذیرفتیم حال دوستان عزیز اگر با من هم اقیده اید اعلام نظر کنید تا با همفکری راه حل مشکل را پیدا کنیم

    پاسخ...
  •  

    فقیر پرست .دانشجو گفت : ۹۰/۰۹/۲۳

    اینطور که اقایان پیش میروند نه آینده ای در انتظار ماست نه پیشرفتی برای (؟) .ما داریم خود با دست خود گور خودمان را میکنیم. این یعنی وابستگی !یعنی ظلم به آینده گان. کلام آخر این کار مارا رشد نمیدهد بلکه مانع رشد و شکوفایی ما می شود

    (I.T.P: این نظر در ماهنامه آذر ماه I.T.P چاپ شد)

    پاسخ...
  •  

    احمد پور گفت : ۹۰/۰۹/۲۳

    جناب ترابی عزیز

    برای اینکه بحث اینجا طولانی نشه این صحبت پایانی من اینجا خواهد بود .

    خدمت شما دوست عزیزم عرض کنم که در منطقه ما مرغ خارجی زیاده ولی خود وارد کننده ها هم از ما مرغ می برند برای مصرف خودشون و از مرغ وارداتی خودشون استفاده نمی کنند و دلایل زیادی هم برای این کار هست که مطرح نمی کنم .

    خود شما نمی دونم با مرغداری چقدر آشنایی دارید ، آیا اصلا مرغدار هستید یا نه ، ولی نمی دونم چطور می فرمایید کیفیت مرغ تولید داخل پایینه . اون آب که فرمودید حتما منظورتون مرغ خروجی از کشتارگاهه که اگر در جریان باشید چند وقته که استفاده از آب یخ توی وانهای کشتارگاهها ممنوع شده تا جذب آب کم بشه . اگر هم استفاده نشه که مرغ تیره رنگ میشه و ظاهر بسیار زشتی پیدا می کنه و این رنگ روشن رو نمیگیره به خودش .

    در مورد چربی هم همونطور که شاید در جریان باشید جیره های متفاوتی وجود داره که اکثرا طبق آنالیزهای بین المللی هستند و روغن هم طبق همین جیره ها به دان تزریق میشه در غیر این صورت دان از بالانس خارج میشه و مرغ مشکل پیدا می کنه یا رشد نمی کنه یا دچار آسیت میشه و تلفات سنگین میده . پس با اطمینان بالایی میشه گفت که دان معمولا بالانس باید تولید بشه همیشه .

    در مورد مصرف سرانه هم با توجه به اینکه مرغ زنده تقریبا از میوه و تره بار و ... ارزونتر شده به نظر می رسه مردم دیگه قورمه سبزی و خورش قیمه هم با مرغ درست کنند و اصولا این امر خیلی مربوط به تولید کننده نیست و در قدرت و توان تولید کننده نیست که فرهنگ سازی کنه .

    در مورد واردات و صادرات هم وضعیت تولید و قیمت تمام شده در کشور معلومه . واردات ایرادی نداره . ولی مسولان مملکت باید از تولید در کشور حمایت کنند یا نه ؟ اگر نه که بحثی نداریم . اگر بله پس باید روشهای حمایت مشخص بشه . یا سوبسید خرید جنس که در کشور ما داره اینجوری میشه که یه وقت جنس دولتی گرونتر از بازاره و تازه در مقابل فروش مرغ به دولت می تونند جنس بگیرند و مرغ رو هم 400 تومن زیر قیمت می خرند پس این که حمایت نیست . روش بعدی میشه عدم واردات و مصرف مرغ داخلی که این هم هیچ . روش بعد سوبسید روی هر کیلو مرغ هست که اینم هیچ . روش بعد صادراته که اینم کلا هیچ . روش بعدی فروش مرغ صادراتی به قیمت بالاتره که اینم انجام نمیشه . پس یا تولید باید متوقف بشه یا راهی برای حمایت باشه دوست عزیز . نباید غیر واقعی فکر کرد . حد اکثر تولید من در سال 1 میلیون و 200 هزار قطعه مرغ در سال هست یعنی ماهیانه 100 هزار قطعه و از ابتدای سال تا حالا 95 میلیون تومن ضرر دادم . وقتی میگن که تولید در کشور رو به موت هست منظور اینه که من باید مرغداری هام رو بفروشم و برم تالار عروسی بزنم .

    پاسخ...
  •  

    فرزاد گفت : ۹۰/۰۹/۲۳

    با عرض سلام مجدد - من اگه گفتم فکر میکنم ایشون کار بزرگی انجام دادن و تولید کنندگان رو از بدبختی نجات دادند - اینقدر مشکل تولید دام طیور مخصوصا مرغداری که واقعا وحشتناک است - و من فکر میکنم این مشکل راه حل بسیار ساده داره نه اینکه اینقدر بزرگ باشه که مرغدار با ترس و لرز به کار خود ادامه دهد که کشوری به عضمت و بزرگی ایران اینجور نباید باشد .

    پاسخ...
  •  

    مرغدار از ساری گفت : ۹۰/۰۹/۲۵

    خدا همتونوحفظ کنه همدردانه من.دلم خیلی پره و تنها جایی که میتونم نظرات دوستانم روببینم وکمی اروم شم اینجاست.ما قربانیان واقعیه جراحی اقتصادی هستیم.مشکل ما اعتیاد ماست که همان حسه تولید هست.البته بدلیله اوضاع بد بازار الان بدهکارومقروض هم هستیم.اما واقعا باید چکار کنیم.کسی صدای ما رو نمیشنوه و ما باید نابود شیم.پس بیاید تا لحظه اخر منتظر امدادغیبی باشیم و همدیگه رو نگاه کنیم.

    پاسخ...
  •  

    bani fazel گفت : ۹۰/۱۰/۱۱

    salam.agaye ahmadpor bahs ba agayani hamchon agaye torabi(ke albate mohtaram vali faged malomal kafi dar sanat toyor hastand) bi faydast ,man ba nazre shoma movafegam chon khodam az morgdaran motazarer hastam,bande ba tolid 20000KG tolid darmah va ba estefade az jirehaye estandard va kamelen behdashti va ba kamtarin talafat bae dalil nabod sebat bazar va nabod siyasat haye hamayati hast

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com